Mötesplatsen

Precis vid Järntorget finns vår fina konferenslokal och mötesplats som rymmer upp till 100 personer. Lokalen består av en stor sal med en liten scen och kan enkelt möbleras om för att passa större eller mindre sammankomster. Mötesplatsen finns för Göteborgs stora utbud av organisationer som på olika sätt arbetar för att skapa opinion, stöd, arbete, sysselsättning och gemenskap åt människor.

Utrustning: Wifi, projektor med duk, ljudanläggning med två stycken handmikrofoner och två stycken myggor. Whiteboardtavla, blädderblock på stativ. Lokalen är utrustad med högtalaranläggning och hörslinga. Stolar till 80 personer, 14 vikbara bord.

Exempel på möjliga möbleringar av lokalen: Biosittning för 80 personer, Skolsittning för 30 personer, Stolar i ring 15-40 personer, Stolar i U-form för max 35 personer, Bord i U-form för 30 personer eller bankett för 30 personer. Tveka inte att höra av dig om du vill komma och titta på lokalen för att vara säker på att den funkar för det du planerar att göra.

Tillgänglighet: Lokalen finns i gatuplan och har god tillgänglighet utan trösklar samt en stor toalett. 

Utanför salen finns en mysig mingelyta i direkt anslutning till Café au Thé där man även kan beställa catering till sitt evenemang. Vi rekommenderar varmt deras delikata kakor, goda soppluncher eller tårtor.

Vem får hyra mötesplatsen?
Mötesplatsen hyrs ut i första hand till föreningar för olika evenemang, möten, föreläsningar och sammankomster.
Även myndigheter och företag kan hyra lokalen när deras verksamhet arbetar för att skapa opinion, stöd, arbete, sysselsättning och gemenskap åt människor.
Lokalen har alkoholförbud och hyrs inte ut till fest eller privatpersoner.

Vad kostar det?
Mötesplatsen går att hyra sju dagar i veckan, måndag-söndag, och varje dag delas upp i tre pass.
Pass förmiddag: kl 8.00-12.00
Pass eftermiddag: Kl 13.00- 17.00
Pass kväll: Kl 18.00-22.00

Att hyra lokalen kostar 1000 kr per pass för föreningar och företag betalar 3000 kr per pass eller enligt överenskommelse. 

Kontakt: Ring 0725 317001 eller mejla motesplatsen@gfc.se om du har frågor eller vill boka lokalen.